Chef® Redukcja Białego Wina w Paście 450g
Opis
Chef® Redukcja Białego Wina W Paście 450g
Białe wino jest często używane do wydobywania świeżości w potrawach, z ostrą kwasowością i owocowym zapachem. CHEF SIGNATURE Redukcja białego wina będzie uzupełnieniem dań z owoców morza i jaśniejszego rodzaju mięs. W jednym opakowaniu CHEF SIGNATURE Redukcji białego wina w paście znajdziemy 7 litrów zredukowanego wina.
- do sosów,
- do gulaszy i potrawek drobiowych oraz mięsnych a także rybnych,
- do hamburgerów rybnych i drobiowych,
- do dipów, do duszenia grzybów,
- do niektórych potraw z ziemniaków,
- do zup takich jak cebulowa czy niektóre zupy rybne.
Składniki: Koncentrat białego wina ( z siarczynami) 49%, cukier, sól, puree z szalotki 4,5%, aromat, błonnik owoców cytrusowych kwas (kwas askorbinowy, kwas winowy).