Fasola czerwona Bonduelle 850 ml





Opis
Fasola Czerwona Bonduelle 850ml
PRODUKT NATURALNY, WYSOKIEJ JAKOŚCI
Fasola czerwona pakowana próżniowo przy zastosowaniu innowacyjnego procesu Sous-Vide, pozwala zachować warzywom swój naturalny smak, kolor, chrupkość oraz wartości odżywcze. Czerwona fasola to symbol kuchni meksykańskiej. Dodawana jest do zup, sałatek oraz dań głównych. Najbardziej znane potrawy, w których gra ona pierwszoplanową rolę to chili con corne oraz burritos. Czerwona fasola ceniona jest przede wszystkim jako źródło białka roślinnego. Może zastąpić w diecie wegetariańskiej i wegańskiej mięso zwierzęce. Ma też wiele związków odżywczych, w tym witaminy z grupy B i sole mineralne. Wśród minerałów zawiera wapń, magnez, żelazo, potas, fosfor, sód i cynk oraz witaminy C i E. W składzie znajdują się ponadto błonnik oraz skrobia.
Sposób przygotowania: Czas przygotowania skrócony do minimum. Wystarczy wysypać zawartość puszki do naczynia, dodać składniki i wymieszać. Idealny składnik sałatek oraz dodatek do ciepłych dań.
Zawartość:
Opakowanie zawiera 500g czerwonej fasoli
Skład:
- czerwona fasola, woda, sól.
Sposób przechowywania:
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, niedostępnym dla dzieci.
Informacje o produkcie
Opakowanie | Puszka |
Marka | Bonduelle |
Waga netto | 850 ml |