Makdous nadziewane bakłażany w oliwie Jasmeen 285g
Opis
Makdous nadziewane bakłażany w oliwie Jasmeen 285g
PRODUKT NATURALNY, WYSOKIEJ JAKOŚCI
Czy kiedykolwiek słyszałeś o Makdous lub Magdous? Tutaj możesz o nim usłyszeć i spróbować jego niepowtarzalnego smaku!
Makdous to niezwykły libański przysmak. Małe bakłażany nadziewane czerwoną papryką oraz orzechami włoskimi, w naturalnej zalewie z oliwy z oliwek i oleju słonecznikowego. Makdous Jasmeen zostały przygotowane według tradycyjnej libańskiej receptury, a wyprodukowały je spółdzielnie wiejskie w Libanie. Są więc w 100% naturalne, bez sztucznych dodatków, konserwantów, polepszaczy smaku. Smak makdous jest wyjątkowy, bakłażany są miękkie, lekko kwaskowe, a orzechy powodują, że w ustach pojawia się uczucie chrupkości. Doskonała przekąska nie tylko dla osób znających przysmaki Bliskiego Wschodu. Makdous może pozostać dobry przez okres do roku, pod warunkiem, że są całkowicie pokryte olejem w hermetycznym słoiku. Makdous jest uważany za pożywny i użyteczny pokarm dla organizmu, ponieważ zawiera żelazo w dużych ilościach z przeciwutleniaczami i tłuszczami nasyconymi korzystnymi dla organizmu.
- Marynowane i nadziewane bakłażany marynowane w oleju
- Z bujnych i bogatych ziem Libanu, idealnie zebranych dla unikalnego profilu smakowego
- Bogaty, pyszny i absolutnie przepyszny
- Świetnie wpływa na zdrowie wątroby, wspomaga trawienie i jest doskonałym źródłem minerałów. Wegańskie i bezglutenowe.
- Świetnie nadaje się do podjadania i może być zrobiony w kanapkę
Produkt wegetariański, wegański.
Skład: bakłażany 55%, olej 25% (w tym: oliwa z oliwek 15%, olej słonecznikowy 85%), papryka 11,5%, orzechy włoskie 7,5%, czosnek, sól
Zawartość:
Opakowanie zawiera 285g nadziewanych bakłażanów w oliwie.
Sposób przechowywania:
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, niedostępnym dla dzieci.
Kraj pochodzenia:
Liban
Wyprodukowano przez:
spółdzielnie wiejskie w Libanie
Agata Ladrowska
Nadziewane bakłażany.To jest pyszne:)